Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

HerbaClass termékek Battonyáról! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

HerbaClass termékek Battonyáról!

| Hírek | 2019-01-18

Hazánk, azon belül a dél-alföldi régió ideális termőterület a gabonafélék, számos zöldség-gyümölcs, és rengeteg gyógynövény faj számára. A XXI. sz. elejére a magyar földekről szinte teljesen eltűnő kender termesztéséhez is kedveznek adottságaink. A pár éve alapított békés megyei Ipari Kender Konzorcium megalakulásának, és munkájának köszönhetően azonban újra egyre nagyobb területen termesztik ezt a kivételes gyógyászati értékkel bíró növényt Békés megyében, mely az ipar számos más területén is széleskörűen felhasználható. 2017-ben 25 békés megyei önkormányzat már 143 hektáron termesztett ipari kenderfajtákat.

Magyarország gazdag vadon termő gyógynövényekben, mintegy 300-350 fajjal találkozhatunk. Magyarország élen járt a gyógynövények termesztésének, a hatósági gyógynövény-minősítés nemzetközileg elismert rendszerének kidolgozásában, és 1915-ben elsőként Budapesten alapítottak Gyógynövénykísérleti Állomást. Ez megalapozta a megbízható magyar gyógynövényexportot.

A termékek számára a tiszta, jó termőtalajon termesztett, kiváló minőségű alapanyagok kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Olyan növények egyes részeit – jellemzően termését – dolgozunk fel, melyek fejlődésük során vegyszerrel egyáltalán nem voltak kezelve. Ezáltal is szeretnénk elérni azt, hogy minél magasabb nívójú késztermékekkel szolgálhassuk fogyasztóink egészségét.

A kendermag számos élelmiszer előállításához rendkívül jó alapanyag. Megjelentek a piacon a belőle készült lisztek, hidegen sajtolt olajak, protein por, krémek és szappanok. Kellemes, dióra emlékeztető íze, és magas fehérje tartalma miatt remek köret is készíthető belőle. A HerbaPharm Europe Kft egyedülálló, saját fejlesztésű technológiájával egy különleges tinktúrát hozott létre törekedve arra, hogy a leghatékonyabb módon kivonja a kendermagban lévő hatóanyagokat. Összetettebb, szélesebb felhasználási körű végterméket kaphatunk így annál, mintha a magból olajat sajtolnánk ki. Természetesen ennek a magas tápértékű olajnak a fogyasztása nap, mint nap egészségünket szolgálja, egy összetett kivonási eljárásnak köszönhetően azonban a hatóanyagok szélesebb köréhez is hozzáférhetünk. A kendermag olajából, kivonatából készült krémek is rendkívül jól szolgálják egészségünket, bőrünk regenerálásán, felszíni sérülések kezelésén, számos bőrprobléma enyhítésén keresztül segítségünkre lehetnek.

A kendermag igen magas arányban tartalmaz proteint, azaz fehérjét, mely könnyen felszívódik, és a legmagasabb szinten hasznosítható növényi fehérjék közé tartozik. Emiatt fogyasztása teltség érzetet ad, támogatja ezzel a fogyni vágyókat, segíti a megfelelő anyagcsere folyamatokat.

A kendermag különösen gazdag többszörösen telítetlen, és esszenciális zsírsavakban (pl. Omega 3-6-9), melyeket optimális arányban tartalmaz. Az egészséges omega-6 és omega-3 beviteli aránya szervezetünkbe 1:1-től 4:1-ig terjed. Sajnos az elmúlt évtizedek egyre rosszabb táplálkozási szokásai, a finomított ételek túlsúlya miatt ez az arány igencsak eltolódott az omega-6 zsírsav irányába. Számos tanulmány szerint ez a jelenség magyarázata lehet számos „civilizációs betegség” kialakulására (magas koleszterinszint, érelmeszesedés, magas vérnyomás, szív-ér rendszeri betegségek, allergiás megbetegedések, autoimmun betegségek). A megfelelő zsírsav összetételű táplálékok fogyasztásával – mint amilyen a kendermag is – elősegíthetjük ezek megelőzését illetve sok esetben a már fennálló betegségek eredményes kezelését.

A kendermag áldásos hatásához az alábbi vitaminok, és ásványi anyagok is hozzájárulnak: kalcium, vas, magnézium, foszfor, kálium, folsav, A,B,C,E vitaminok.

A cég által gyártott, HerbaClass néven levédett termékekben a kendermag mellett helyet kapott a lenmag, a máriatövismag, valamint a fűszerköménymag is. A termékek a kiváló magyar alapanyagoknak és a különleges kivonási technikának köszönhetően nagyon magas minőséget képviselnek.

A HerbaClass termékek a Vitaldepo Webáruházban folyamatos készlet mellett rendelhetők, ahol az egyedi termékek megvásárlása mellett KUPONNAL OLCSÓBBAN is megvásárolhatók a képre kattintva:

Gabolexin® havi csomagok olcsóbban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gabolexin® havi csomagok olcsóbban

| Egyéb | 2018-01-09

100%-os tisztaságú nonit tartalmazó Gabolexin Forte és a külsőleg használható gél különleges csomagkedvezménnyel vásárolható webáruházunkban!

A Gabolexin® Forte 10 féle gyógynövényből álló természetes kivonat az immunrendszer támogatására. Megtalálható benne a 100%-os tisztaságú noni, valamint a gyermekláncfű, zöld tea, rebarbara, vizitorma, benedekfű stb.

Ez a védjeggyel ellátott minőségi termék, mely kis darabszámban készül, egy-egy gyártási mennyiség nem haladhatja meg az 500 adagot Magyarország esetében.

Rendelj nagyobb mennyiséget kedvezményes áron!

További info: http://vitaldepowebaruhaz.hu/

Fogfehérítő módszerek otthonra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fogfehérítő módszerek otthonra

| Hírek | 2015-07-30

Szeretne Ön is szép, egészséges, fehér fogakat, de a szokásos reggeli kávé vagy tea fogyasztás elszínezi azokat? Jobban érezné magát Ön is, ha felszabadultan tudna mosolyogni bármikor? Esetleg több fogfehérítő módszert is kipróbált már, de egyik sem bizonyult hatásosnak?

Folytatás…. ››

Lentinán, a shiitake csodás hatóanyaga hazánkban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lentinán, a shiitake csodás hatóanyaga hazánkban!

| Hírek | 2015-03-06

lentinán nem más, mint a shiitake gyógygomba hatóanyaga, ennek köszönheti ez a gomba sok-sok hasznos hatását. A shiitake gombát már igen régóta ismerik és használják a keleti világban, de a nyugati civilizáció csak az 1970-es években kezdte felismerni jótékony hatását. Megfigyelték, hogy a shiitake gyógygomba rendszeres fogyasztói életerősebbek, aktívabbak, s talán még fiatalosabbak is lesznek, mint e gombát nem fogyasztó társaik. Később tudományos vizsgálatok tömegeinek is alávetették a shiitake gombát és megállapították, hogy többek között a lentitnán az az anyag, melynek köszönhetjük e gomba csodás hatását. De nézzük sorban, hogy miért is csodálatos hatású ez a lentinán?

Folytatás…. ››

Megújult a Vitalapró! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megújult a Vitalapró!

| Hírek | 2013-03-21

vitalapro.hu

Kedves Hirdető és Látogató!

Örömmel jelezzük, hogy megújult a honlapunk, új hirdetési rendszert helyezünk üzembe. Bízunk benne, hogy eddigi hirdetőink nagyobb örömmel fogják használatba venni az oldalt és apróhirdetéseik még nagyobb sikerrel érnek célba.

A hirdetések feladása továbbra is INGYENES! Emellett kiemelt hirdetések elhelyezésére is van lehetőségünk.

Használja KIEMELT HIRDETÉSI lehetőségünket, hogy hirdetése mindig elől jelenjen meg! 

A VitalAPRO.hu oldalon PR-cikkek, banner hirdetések is elhelyezhetők, kérje e-mailben ajánlatunkat (vitalapro.hirdetes@gmail.com).

Amennyiben Facebookos oldalunkon nyom egy LIKE-t, hirdetését ott is láthatóvá tesszük!

httpss://www.facebook.com/vitalapro

További szép napot és sikeres hirdetést kívánunk Önnek!

Üdvözlettel:
VitalAPRO.hu