Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

 

40.500,00 Ft

BioBran – az ázsiai életerő

  • Megye: Csongrád megye
  • Irányítószám: 6725
  • Város: Szeged
  • Utca, házszám: Petőfi sgt. 79.
  • Megjelenés: 2014-12-31 09:43
  • Lejárat: 24 nap, 22 óra
BioBran – az ázsiai életerő

Bemutatkozás

A BioBran® rizskorpakivonat-tartalmú étrend-kiegészítőt a szervezet természetes védekezőképességének támogatására fejlesztették ki.
Ha stresszes életet él, káros szokásai vannak, sokat betegeskedik, immunrendszere gyakran legyengül, akkor szervezetének erős támogatásra van szüksége.

A BioBran igazoltan növeli a természetes ölő sejtek aktivitását! Klinikailag tesztelt termék!

A BioBran® (MGN-3) olyan feldolgozott élelmiszer, melyet a természetes védekezőképesség megerősítésére Japánban fejlesztettek ki. Ez a készítmény arabinoxylant tartalmaz, melyet vízgőzzel vonnak ki a rizskorpából (hemicellulóz-B), és a shiitake gomba karbohidráz nevű enzimkomplexének segítségével hasítják kisebb molekulasúlyú egységekre. Éppen ezért poliszacharidokban gazdag, vízben könnyen oldódó anyag.

Ez a készítmény segíthet, amikor egy nehezebb élethelyzet, egy betegség, egy kórházi beavatkozás vagy egy terápia során szervezete ellenálló- és regenerálódó képessége jelentősen legyengül. Azáltal, hogy hatóanyagai segítik a sérült sejteket elpusztító egészséges sejtek aktivitását, hozzájárulnak a sejtvédelemhez, és a sejteket károsító folyamatok kivédéséhez.

Webáruházunkban a 30x-os por INGYEN szállítással rendelhető!

További info a weboldalunkon olvasható:

BioBran® 1000 mg porkészítmény (30x)

 

Hirdetés azonosítószám: 47454a3b73163cd0

Fizetett hirdetések (x)

A hirdetéssel kapcsolatos további kérdések feltételéhez az alábbi űrlapot kell kitölteni, hogy üzenetet küldjünk a hirdetőnek.

BIOGOMBA AKCIÓ!

BIOGOMBA AKCIÓ!

3x20 g Bio gamoderma + AJÁNDÉK!
További információért KATTINTS a képre!